Proizvodi

close
Moja maloprodaja Adresa: Obilićev venac 8 Niš Telefon: +381(0)18/531-300, +381 (0)18/511-303,        Moja veleprodaja Adresa: Vazduhoplovaca bb Niš Telefon: +381 (0)18/ 4 - 555 - 666; +381 (0)18/ 4 - 530 - 888       
sort proizvodi

KLIMA MIDEA MSMAD-24HRN1 24000BTU

Šifra artikla: 6573

KLIMA MIDEA MSMAD-24HRN1 24000BTU

Šifra artikla: 6573

Kategorija: Klima uredjaji

Nije na stanju



Cena 65,890.00 RSD

favorite
print

Opis


Serija BLANC
Dizajn klima uređaja iz serije BLANC inspirisan je nežnim i gracioznim talasima okeana i podrazumeva vešto skriveni displej ispod panela unutrašnje jedinice, kao i skriveni otvor za izduvavanje vazduha. Super Cool, funkcija brzog hlađenja, aktivira se jednim dodirom na taster daljinskog upravljača - brzina rada ventilatora povećava se na maksimum a temperatura u prostoriji brzo spušta i do 17ºC. Energetska efikasnost klima uređaja je u visokoj energetskoj klasi A/A uz upotrebu ekološkog R410A gasa.
Uređaj ima funkcije:
- registrovanja gubitka radnog medijuma (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uređaj),
- temperaturne kompenzacije (pretpostavlja razliku u temperaturi u udaljenijim delovima prostorije i koriguje rad u skladu sa tim), kao i
- održavanje temperature od 8ºC u prostoriji, tokom zime, u cilju sprečavanja zamrzavanja instalacija.
U režimu grejanja aktivna je i funkcija protiv hladnog izduvavanja, čime se održava komfor u upotrebi uređaja u dogrevanju prostorija. Komfornom i tihom okruženju doprinosi i funkcija "Do not Disturb" ("Ne uznemiravaj"), kojom isključujete osvetljenje displeja i zvučne signale uređaja a brzina rada ventilatora unutrašnje jedinice se smanjuje na minimum.
- Filter (mrežica) za prašinu velike gustine
- Hladni katalizatorski filter (eliminiše formaldehid i druge organske materije, kao i štetne gasove i mirise)
- Detektor gubitka freona
- Samodijagnostika i automatska zaštita
- Auto restart
- 24-časovni tajmer

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam