Proizvodi

close
Moja maloprodaja Adresa: Obilićev venac 8 Niš Telefon: +381(0)18/531-300, +381 (0)18/511-303,        Moja veleprodaja Adresa: Vazduhoplovaca bb Niš Telefon: +381 (0)18/ 4 - 555 - 666; +381 (0)18/ 4 - 530 - 888       
sort proizvodi

DALJINSKI UPRAVLJAC ZA KLIME - UNIVERZALNI STV ZEFIR

Šifra artikla: 7385

                                Akcija - 10%

DALJINSKI UPRAVLJAC ZA KLIME - UNIVERZALNI STV ZEFIR

Šifra artikla: 7385

Kategorija: Rezervni delovi bele tehnike

Nije na stanju



980.00 RSD

Cena 882.00 RSD

(Cena za 1.00 KOM)

Ušteda: 98.00 RSD

favorite
print

Opis


– STV Zefir je univerzalni daljinski upravljač za klimu koji može u potpunosti da zameni orginalni daljinski pravljač za više od 99 posto klima uredjaja na našem tržištu.

– Zahvaljujuci novoj tehnologiji hibridnog emitovanja moze da radi bez ikakvog podesavanja na svim klima uredjajima proizvedenim u fabrici Gree i Midea , a to pokriva više od polovine svih modela klima uredjaja.

– Aktivira funkciju higijenskog isušivanja unutrasnjeg izmenjivaca toplote na svim modelima Green klima uredjaja i na svim modelima iz Gree fabrike proizvedenim pod drugim brendovima (Cripton,Begren, Vivax,Polar inverter, Alfa inverter….). Sa daljinskim STV Zefir ova je funkcija moguća i kod klima uredjaja koji sa fabrički orginalnim daljinskim upravljačem to nemaju.

– Ova funkcija se izvršava tako što se prilikom gašenja klima uredjaja od strane korisnika daljinskim upravljačem, zaustavlja hladjenje ali se sledećih deset minuta nastavlja izduvavanje ventilatora kako bi se osušila voda na unutrašnjem izmenjivaču toplote ,pa se nakon tih deset minuta isključi i ventilator i zatvori flaps.Na ovaj način se obezbedjuje da unutrašnji izmenjivač toplote uvek ostaje suv i izbegava pojava budji i neprijatnih mirisa koje bi dugotrajna vlaga sigurno izazvala.Funciju je lako isključiti promenom koda na 0031 , ali bi to bila šteta po čistoču vazduha u vašim prostorijama.

– Poseduje displej sa LED pozadinskim osvetljenjem.

– Sat i Tajmer funcija.


close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam