O NAMA

ELTOM D.O.O pod ovim nazivom od 1995 god. Uspesno posluje vise od 15 godina. Na celu sa nasim osnivacima i mladim ljudima gradimo jednu uspesnu i prosperitetnu firmu. Uz stalno pracenje trzista, ispred sebe imamo jasan cilj, a nasim dugogodisnjim radom mozemo garantovati kvalitet poslovanja.

Osnovna delatnost preduzeca je veleprodaja I maloprodaja orginalnih delova za belu tehniku i rashladu. Nas veleprodajni objekat nalazi se u ul. Vazduhoplovaca bb (Niski aerodrom), a maloprodaja u centru Nisa Obilicev venac 5. Imamo siroku paletu repromaterijala i kompletnog alata za popravku i montazu svih tipova rashladnih uredjaja. Na trziste svakodnevno plasiramo termostate, bimetalne bravice, rucice,kompresore,isparivace, gume frizidera i zamrzivaca itd…

Svojim serviserima nudimo vise vidova saradnje koje se ogledaju kako u savetima, tako i  posebne pogodnosti prilikom kupovine rezervnih delova. Postoji mogudnost i  kataloskog narucivanja delova koje eventulano ne posedujemo. Trudimo se da zadovoljimo i  krajnje potrosace u celokupnosti tj. Da mog da rese sve na jendnom mestu veoma brzo i efikasno. Isporuka robe je moguca i putem brze poste u roku od 24h.

Mi smo uvek tu, raspolozeni, da damo savet i pomognemo vam da napravite pravi izbor.

JEDNOSTAVNO  NAJBOLJI !!!